Kaffebrenning

Kaffebrenning • Kaffesmaking Kaffekunnskap


DSC_8054.JPG
DSC_0005.JPG
DSC_7766.JPG

Vi importerer bønner fra forskjellige land i og rundt ekvatorbeltet der kaffen vokser. 

Hver bønne har sin personlighet avhengig av plantetype, jordsmonn og bearbeiding.


DSC_0025.JPG
DSC_7810.JPG
DSC_7865.JPG
DSC_8215.JPG

Vi bruker alle våre sanser for å få frem det beste i hver bønne. Hver bønne får sin spesielle brenneprofil, for å

få den ønskede smaken. Samspillet mellom bønnene, brennemaskin og kaffebrenneren er presist håndtverk.

Vi har fargekodet posene våren for å veilede kundene våre:


DSC_9549.JPG

Gule er for de lettbrente, syrlig og fruktige.

DSC_9531.JPG

Blå er for de mellombrente som har både flyde og fruktighet

DSC_9535.JPG

Rød er for de mørkbrente som er kraftigere med hint av nøtter og sjokolade


DSC_9636.JPG
DSC_7820.JPG
DSC_8338.JPG
DSC_7925.JPG
DSC_8371.JPG