Historien om Kenneth Espresso Snop

Etter hvert trengte vi en espresso til, en litt mykere og søtere en. Vi fikk prøver og når denne ble smakt på utbrøt dagens sjefsbrenner: "Denne er jo snop!". Det ble Kenneths Espresso Snop.

Bearbeiding

Kenneths Espresso Snop er en kaffe som er bærtørket uten skinn. Det gir en smaksprofil som ligner på honey prosess, men rundere smak.

Vi brenner denne kaffe på medium varme hele veien, og dropper når det nærmer seg 2. popp.

Botanikk

Kenneths Espresso Snop er Arabica, med de følgende kultivarer: Catuai, Mundo Novo, og Paraiso. Veksthøyde opp i 1150 moh. Høstes i April.

Vi anbefaler å besøke World Coffee Research hvis man er veldig nysgjerrig på egenskapene til forskjellige kultivarer.

Egenskap

Hint av sjokolade, tørket frukt, karamell og nøtter. Fløyelsmyk espresso og lett å jobbe med. Nøyral smak. Tilpasset for de fleste.