Historien om Carlos Espresso Debut
En klassisk espresso, i Italiano-stil. Ved oppstarten i 2009 bestilte vi en full palle med kaffe, på den lå det sekker fra Etiopia, Brasil og India. Vi komponerte en blanding av disse: Brasil er kroppen, Malabaren fra India gir litt punch og fyldig krema og i bunnen av espressokoppen ligger et søtt lag med bærtørket Etiopisk. Nydelig som en tight espresso, og gir masse kaffesmak i cappuccino og latte.
Bearbeiding
Carlos Espresso Debut er en blanding av to-tredje-del mørkbrent Monte Cristo, en-tredje-del mørkbrent Møhlenpris Bærtørket, en dash med Mørkbrent Malabar India. En blanding av pulped natural, bærtørket, og moonsoon bearbeidelser.
Hver kaffe er brent for seg selv, og blir blandet etter de er brent. De kaffene blir brent på medium varme og droppes når det nærmer seg andre popp.
Botanikk
Carlos Espresso Debut er en blanding med kun Arabica, men kultivarene kan variere enormt; fra Mundo Novo til Etiopisk Heirloom.
Vi anbefaler å besøke World Coffee Research hvis man er veldig nysgjerrig på egenskapene til forskjellige kultivarer.
Egenskap
Hint av mørk sjokolade, nektar av frukt, og nøtter. God sødme, crema til bunns, og knallgod i cappuccino. En italiensk inspirasjon.